..

 

chat

insecten

archief

aanmelden

inloggen
 Welkom bij de insecten.

3 2 1


Naar Sannekke.
mmmdraai.hier Sannekke, 24 Jan 2002 13:13
misschien moeten we de aarde dan ook maar een in de zoveel tijd terugdraaien. Zovan, we gaan nu al zo'n tijd linksom, laten we nu eens rechtsom draaien... Maar in principe is het helemaal niet nodig om terug te draaien om terug te komen in je beginpositie. Da's nou juist het leuke van draaien. Maar ik lag vroeger altijd op mijn linkerzij en doe het nu op mijn rechter, dus ik ben eigenlijk ook een beetje aan het inhalen. Of terughalen... Ik kom er niemeer uit.

Naar Abigail.
in Abigail, 26 Jan 2002 12:36
Australie zijn ze al begonnen met de andere kant opdraaien, als de Australiƫrtjes de afwas doen dan loopt het water weg integengestelde richting van ons, linksom de afvoer in, ik ga er binnenkort eens heen om dat te checken want mij kan je veel wijsmaken maar ben toch nieuwsgierig

Naar Abigail.
ik Abigail, 26 Jan 2002 12:44
was op je site en zocht naar het gastenboek, vind het niet

Naar Sannekke.
mmmm Sannekke, 29 Jan 2002 12:28
mja, is een beetje een probleempje bij lagere resoluties. Gewoon op F11 drukken helpt vaak wel. of direct ernaartoe gaan.

sannekke.write2me.com


Naar Sannekke.
Al Sannekke, 25 Jun 2002 21:27
Australianen gespot inmiddels?

Naar Helena.
Nou!draai.hier Helena, 26 Dec 2001 21:36
Zou het iets uitmaken? Wie weet was je helemaal niet gelukkig in je beginpositie en heb je een klote leven als je eenmaal helemaal terug bent gedraaid. Dat kun je toch niet zeker weten? Stof om over te denken. Of niet.. kan ook...

Naar Iamhere.
Reuzedraai.hier Iamhere, 25 Nov 2001 19:14
Dat lijkt me een reuze idee!
Maar als je nou kijkt naar insecten die kunnen ook nog vliegen dus die kunnen niet aleen van links naar rechts maar ook naar boven en naar beneden draaien en linksboben en rechtonder om nog maar wat te noemen!
Zou dat de rede zijn waarom insecten maar zo kort leven?


3 2 1Doe mee! Kies een eigen insect.
Of log in als je al hebt gekozen.