..

 

chat

insecten

archief

aanmelden

inloggen
 Welkom bij de insecten.

2 1


Naar Juweeltje.
.mug.hier Juweeltje, 11 Jan 2012 00:15
bbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzzz prik

jijislief.nl/kaarten/0000001748.gif


Naar Steekmug.
gewoonweg schandalig !mug.hier Steekmug, 10 Jan 2012 14:38
krijg ik eindelijk een eigen pagina, wordt er meteen op los gemept...

www.nobodyhere.com/mug.hier


Naar Sjeudebleu.
als ik je zie steekmug, Sjeudebleu, 10 Jan 2012 14:50
dan weet ik dat ik te druk ben geweest, muggen komen ook op zweet af en ze zijn zelf ook niet zo irritant, maar als mensen te druk zijn geweest, kunnen het gezoem niet hebben. waren ze niet te druk geweest, kwamen de muggen niet naar ze toe. eigen schuld dikke bult :-)

Naar Liesbo.
beste mug Liesbo, 10 Jan 2012 22:15
waarom zoem je?

Naar Sjeudebleu.
jakkie! lastige beesten!mug.hier Sjeudebleu, 10 Jan 2012 13:30
en toch durf ik ze zelf niet dood te slaan, echt niet. ooit iets gelezen over indianen en hun kracht/totemdieren, de mug als krachtdier geeft lessen over het confronteren van je angsten en afkeer en over de negatieve kanten en negatieve energien in je leven. Ook over het creeeren en controleren van energie in jezelf. zucht...en ahum dus soms gewoon heel laf iemand anders vragen dat klotebeest een mep te geven.

Naar Liesbo.
en ik zag eens een boeddhistische non Liesbo, 10 Jan 2012 22:18
op tv aan wie de interviewer vroeg of zij dat zomaar mocht doen, die mug doodslaan. en jawel het mocht, mits zij de boeddha even om toestemming vroeg.

Naar Sjeudebleu.
ben geen boeddhist verder Sjeudebleu, 11 Jan 2012 18:16
al staat het boeddhisme wel in de ''als-dan'' top 3. als er ergens om religie gevraagd wordt, vul ik ''spiritueel'' in. geloof wel in een betere wereld en ook dat er meer is want ik heb zelf gelukkig een groot wonder mee mogen maken. hoe het ook genoemd wordt, we weten steeds beter hoe al die onzichtbare energieen werken en hoe we er het beste mee om kunnen gaan, misschien is een beetje geloven in jezelf en in je omgeving het beste geloof? las laatst;

www.stadsverlichting.nu/


Naar Nothing.
Wonder? iemand die er voor openstaat, 11 Jan 2012 22:58
vertel!

Naar Sjeudebleu.
kan er veel over vertellen, doek niet Sjeudebleu, 11 Jan 2012 23:42
samenvatting; na bijna 30 jaar chronisch trauma en evenlang 0,0 zin in het leven..niet onverschillig maar echt geen uitweg zien, me voor iedereen afgesloten op Mus en zwaar overbelaste Jelle na, letterlijk doodziek, in verpleeghuis, arts; ''mw. ga uw begrafenis voorbereiden, u haalt waarschijnlijk uw verjaardag niet (2 mnd.later)'' op diezelfde verjaardag door TE bizarre gebeurtenissen, TE bijzondere mensen op m'n pad gekregen, zodat ik nu 2,5 jaar erna nog steeds groei en vol levenslust zit!

Naar Sjeudebleu.
de MS enzo is helaas niet weg, Sjeudebleu, 11 Jan 2012 23:49
maar heb me in heel veel opzichten nog nooit zo goed en sterk gevoeld, ondanks 24/7 pijn en slecht slapen. zonder medicijnen, zonder therapie, voel ik zoveel kracht in m'n hart. ik heb zin in het leven, wat voor mijn gevoel, nu pas gaat beginnen..

Naar Nothing.
Dat klinkt te mooi om waar te zijn enigszins sceptisch, 12 Jan 2012 09:28
Een terminale toestand gaat toch niet over van de ontmoeting met nieuwe mensen?

Naar Sjeudebleu.
ze hebben op verschillende manieren Sjeudebleu, 12 Jan 2012 09:49
mij geholpen. met bepaalde kostbare kruiden, bepaalde boeken, therapie, accupunctuur, spirituele en mentale support. zomaar, gratis, vanuit heel ver weg. het is zeer langzaam gegaan, en tot vandaag zeggen specialisten; als u positief blijft, heeft u waarschijnlijk nog wel een paar jaar, laat u het hoofd hangen bent u binnen 2 weken weg.. maar als ik zie hoe de lijn stijgt. wat ik nu kan, waar ik nu ben, hoe ik me nu voel.. ik geloof in wonderen! het was bepaald niet makkelijk maar zo bijzonder!

Naar Nothing.
Goh Wonderlijk, 12 Jan 2012 11:04
Dat klinkt in ieder geval heel bijzonder
Ik snap dat je dat als wonder ervaart

Naar Sjeudebleu.
woorden zullen altijd te kort doen.. Sjeudebleu, 12 Jan 2012 17:06
alleen mensen die mij ooit eens in de ogen hebben gekeken en dus het enorme verschil met nu kunnen opmerken, zullen overtuigd zijn. ben d'r nog lang niet, maar voel wel steeds meer genezing van binnenuit, en dat is niet anders uit te leggen dan het licht in m'n ogen :-) mijn ambitie om te leven is vele malen groter dan die ene prognose, let maar op want jullie zijn nog lang niet van me af! heb hier nog veel te veel te leren en te doen.


2 1Doe mee! Kies een eigen insect.
Of log in als je al hebt gekozen.