Hollandse, onafhankelijke, originele content (inhoud dus)

Jorn Santen
Een jonge geestverwant.

Elke Dag Rust
Bijna iedere dag tekent Ruben wat hij ziet, denkt of droomt. Zo groeit de stapel raadselachtige tekeningen.

Poetry in Motion
"Poetry in motion = op zoek naar de creatieve mogelijkheden van beeld, tekst en geluid op het internet. Poetry in Motion = semi-maandelijks een nieuwe internetclip om te bekijken te beluisteren en /of te lezen. Poetry in Motion = Flash, Words and Rock&Roll... "

Modern Living
Meneertje Hoogerbrugge ondergaat alles wat zijn publiek hem aandoet. Mooie animaties en bizarre ideeŽn.

Ellen, Architect of Change
Af en toe stopt ze ermee, maar dan zet ze toch weer iedere dag een 'present' op het net. Al worden deze web-experimenten nog zo abstract en technisch, ze vormen een van de meest persoonlijke sites.

[ Maar wat is het ? ]
"...daarom kom ik vrijwel dagelijks op [ Maar wat is het? ]. Bovendien is deze site handig voor school; als ik een werkstuk moet schrijven vind ik hier altijd alle informatie die ik nodig heb! Om nog maar te zwijgen over de scherpe levensinzichten die ik hier opdoe. Ja, deze site heeft echt mijn leven veranderd!" - Henk Bakkems (43), Havo-scholier

Luuk Koelman
Columnist, schrijver van brandbrieven en vooral winnaar. (Bolkestein vindt Koelman geen zeikerd.)

Vis in het Net
Jelmer brengt het allernieuwste nieuws. "Korenwolf-epidemie bedreigt bossen / Egypte moet betalen voor wandaden exodus / Urker Turk Maakt Dictee Foutloos / Paus schaft kerk af"

De Digitaaltafel
Geert Kruiderens DigiTaalTafel "waar Michelin de Mosterd haalt" Kwatrijnen (ook Pikante!), Haiku's, Aforismen en andere taalspelingen die je als Kroketten uit de muur trekt.

Foto PoŽzie
Mooi een eenvoudig.

   

Dank aan Beeldspraak.com voor het hosten van deze site. Er is niet veel te doen op hun site, maar doe ze de groeten.